Herbalife šejk

3.800 дин.

Formula 1 je nutritivno izbalansiran ukusan Zdrav obrok (Healthy Meal) u čaši. Formulisana na osnovu odličnog balansa između makro i mikro hranljivih materija, naučno je dokazano da je  Formula 1 efikasan način kontrole i regulacije telesne težine ukoliko se kombinuje sa zdravim i aktivnim načinom života.
Kada pokušavate da smršate ili regulišete svoju telesnu težinu, važno je da primenjujete nutritivno izbalansiranu ishranu. Zdrav obrok kao što je Formula 1 pomaže vam da kontrolišete unos kalorija, a da pritom obezbedite osnovne vitamine i minerale kao i ugljene hidrate i proteine radi postizanja održivog oslobađanja energije i sitosti.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Product ID: 1905

Opis

  • ERBALIFE Ograničen broj kalorija: sadrži približno 220 kcal po šejku kako bi se omogućila lakša kontrola dnevnog unosa kalorija.
  • Sadrži izbalansiranu kombinaciju sojinog proteina i ugljenih hidrata koja vam produžava osećaj sitosti i pomaže vam da održite vaš energetski nivo u okviru programa za regulisanje telesne težine ili programa zdrave ishrane.
  • Sadrži soju: uključivanje najmanje 25 grama sojinog proteina dnevno u ishranu sa niskim sadržajem zasićenih masti može vam pomoći da održite zdrav nivo holesterola u krvi.
  • Sadrži sojin protein koji pomaže u izgradnji i održavanju glatke mišićne mase u okviru fitness programa.
  • Sadrži osnovne vitamine i minerale koji će vam pomoći da postignete izbalansiranu ishranu.
  • Dostupan u 5 ukusa: prijatna voćna jagoda, čista vanila, slatka čokolada, capuccino ili karamelizovana jabuka i cimet. Izbor je vaš!
  • Da biste postigli optimalan ukus dodajte vaše omiljeno voće

 

Kakvog su porekla ugljeni hidratiu Formuli 1?
Glavni izvor energije iz ugljenih hidrata uFormuli 1 potiče iz fruktoze. Fruktoza je najslađa od svih prirodnih ugljenih hidrata. Fruktoza je prost šećer, nalazi se u mnogim biljkama, medu, korenskom povrću i jedan je od najosnovnijih sastojaka ugljenih hidrata. Prorodna fruktoza, kao i drugi prosti šećeri, obezbeđuje vaše telo energijom.

Jedna porcija Formule 1 ima sličnu količinu fruktoze kao jedna manja jabuka
Što takođe, predstavlja pola količine fruktoze koju ima jedna veća kruška. Dobro pravilo za većinu zdravih ljudi je 10% od ukupnih kalorija iz dodatih šećera što je oko 50g dnevno za prosečan unos od 2000 kalorija za odrasle.

Fruktoza koja se koristi u Formula 1 šejkovima sa prirodnim šećerom (laktozom) iz kravljeg mleka, doprinosi iznosu ugljenih hidrata koji obezbeđuju, što vaše telo snabdeva energijom. Odnos ugljenih hidrata i proteina visokog kvaliteta iz mlečnih proizvoda i soje je pažljivo izbalansiran, sa dijetalnim vlaknima i do 22 esencijalna vitamina i minerala, tako da imate ukusan, savršeno izbalansiran, zdrav obrok zamenu!

Na koji način se različiti šećeri razlažu u Formuli 1 sa ukusom vanile?
Ukupno šećera po porciji = 20,9g
od kojih fruktoza = 8,4 g
od kojih laktoza = 12,5 g

f1Da malo bolje objasnimo, dodati šećeri ne bi trebalo da čine više od 10% od dnevnog unosa kalorija. To je oko 70g za prosečnog muškarca i 50g za prosečnu ženu. Jedna porcija od 26g F1 u prahu obezbeđuje
samo 12% od ukupno dozvoljene dnevne količine šećera za muškarce i 16% za tipičnu ženu. Kada se napravi sa mlekom, kako se preporučuje, ukupni šećeri na nalepnici se povećavaju na 20,9g po porciji.To je zato što se prirodni šećer iz mleka (laktoza) nalazi u ukupnim šećerima na nalepnici po propisu.

formula-jedan

f1-nutrijenti

Dodatne informacije

Upotreba

Uživajte svaki dan u Formula 1 šejku kao opciji zdravog obroka. Pomešajte dve supene kašike praha (26 grama) sa 250 ml poluobranog mleka (sa niskim sadržajem masti) Kada se upotrebljava radi kontrole telesne težine: zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim šejkom i pojedite jedan nutritivno izbalansiran obrok. Za zdravu ishranu: zamenite jedan obrok dnevno Formula 1 šejkom i pojedite dva nutritivno izbalansirana obroka. Ovaj proizvod namenjen je za upotrebu u okviru energetski ograničene ishrane i sa ostalim namirnicama, u kombinaciji sa redovnom fizičkom aktivnošću.

Kratke činjenice

Bogat proteinima iz soje i mlečnih proizvoda, Formula 1 šejkovi su odlična opcija ukoliko želite da izgradite čistu mišićnu masu uz fizičku aktivnost. Povećanjem procenta mišićne mase, vaš metabolizamse takođe ubrzava, što znači da ćete sagoreti više kalorija čak i dok spavate!

Možda će vam se svideti …

Telefon: 061 60 70 601