Cell Activator

2.800 дин.

Cell Aktivator je posebna formula koja snabdeva telo sa B-vitaminima (B1, B2 i B6), plus esencijalnih minerala, mangana i bakra za normaln energetski metabolizam i cinka za normalan metabolizam ugljenih hidrata.

Šifra proizvoda: #0104 Kategorija: Product ID: 1914

Opis

  • Bogat ključnim B vitaminima (B1, B2 i B6) koji pomažu proces pretvaranja hrane u energiju i podstiču energetski metabolizam.
  • Sadrži u osnovi mineral bakra u tragovima koji podstiče stvaranje energije, zatim cink koji doprinosi uspostavljanju normalnog metabolizma makronutrijenata (proteina, masti i karbohidrata)

Dodatna informacija

Detalji

B vitamini (uključujući i vitamine B1, B2 i B6) su od suštinske važnosti za energetski metabolizam i stvaranje energije tako što pomažu oslobađanje energije iz hrane koju jedemo. Pošto su vitamini B grupe rastvorljivi u vodi, njih organizam ne čuva, tako da je važno obezbediti redovan unos istih uzimanjem hrane bogate ovim vitaminima (kao što su žitarice sa celim zrnom, mleko i ekstrakti kvasca) ili uzimanjem suplemenata ishrani. Ovo je od naročite važnosti ako ste na nekom programu za regulisanje težine ili vodite aktivan ili sportski život.

Upotreba

Uzimajte jednu kapsulu tri puta dnevno.

Pakovanje

60 kapsula u pakovanju

Telefon: 061 60 70 601